Suivez-nous sur
Recherche Rechercher sur le site

Sardaigne

Simplicii Commentarius in Enchiridion Epicteti, ex libris veteribus emendatus. Cum versione Hieronymi Wolphii, et Cl. Salmasii Animadversionibus, et notis quibus philosophia stoica passim explicatur, & illustratur. Quae accesserunt, sequens pagina indicabit

Simplicius : Atheniensis

Catégorie

Nature

Titre

Simplicii Commentarius in Enchiridion Epicteti, ex libris veteribus emendatus. Cum versione Hieronymi Wolphii, et Cl. Salmasii Animadversionibus, et notis quibus philosophia stoica passim explicatur, & illustratur. Quae accesserunt, sequens pagina indicabit

Description

ˆSimplicii ‰Commentarius in Enchiridion Epicteti, ex libris veteribus emendatus. Cum versione Hieronymi Wolphii, et Cl. Salmasii Animadversionibus, et notis quibus philosophia stoica passim explicatur, & illustratur. Quae accesserunt, sequens pagina indicabit

Description physique

3 pt. ([20], 332, [12]; [2], 329, [23]; [34], 88, 15, [1] p., [1] c. di tab. calcogr. ripieg.) : ill. ; 4º

Note

Tit. della pt. 2: Notae et animadversiones in Epictetum et Simplicium<br>Tit. della pt. 3: Tabula Cebetis Graece, Arabice, Latine. Item Aurea carmina Pythagorae, cum paraphrasi Arabica, auctore Ioanne Elichmanno M.D. Cum praefatione Cl. Salmasii<br>Testo della pt. 1 in greco e latino su 2 colonne<br>Testi della pt. 3 in arabo sul v. della p. con testo a fronte latino e greco su 2 colonne<br>Segue alle p. 80-88 della pt.3: Cebetis Tibetani tabula e Graeco in Latinum conversa per Ludovicum Odaxium Patavinum<br>La c. di tav. di N. I. Visscher<br>Marca (uomo che vanga) sul front<br>Segn.: *-2*4(?)²A-2V4; 1A-2X4; *-4*4A-L4, ²A-B4<br>Primo front. stampato in rosso e nero.

Nombres standard

Impronta: oni t,a *,,* **** (3) 1640 (R)
Impronta: inum urn **** apci (3) 1640 (R)
Impronta: um. **a io **** (3) 1640 (R)

Date

1640

Place de publication

Lugduni Batavorum

Village

PAESI BASSI

ID

IT\ICCU\BVEE\033436

Liens de ressources

Biblioteca universitaria di Cagliari

Étiqueter

commentaires

Écrire un commentaire

Envoyer