Suivez-nous sur
Recherche Rechercher sur le site

Sardaigne

Commentarius in cap. inter verba. 11. Q. 3. In quo de gloria, honore, laude, ac bona fama; dequé ingloria, siue vituperio, infamia, & detractione, praemisso nonnihil de silentio, & loquutione profundé & resoluté traditur ... Compositus primum sermone Hispano anno 1544 in inclyta Conimbricensi Academia Authore Martino ab Azpilcueta ... Nunc autem anno 1584. Latinitate donatus, & non paruum defaecatus & auctus ab eodem authore ...

Azpilcueta, Martín : de

Catégorie

Nature

Titre

Commentarius in cap. inter verba. 11. Q. 3. In quo de gloria, honore, laude, ac bona fama; dequé ingloria, siue vituperio, infamia, & detractione, praemisso nonnihil de silentio, & loquutione profundé & resoluté traditur ... Compositus primum sermone Hispano anno 1544 in inclyta Conimbricensi Academia Authore Martino ab Azpilcueta ... Nunc autem anno 1584. Latinitate donatus, & non paruum defaecatus & auctus ab eodem authore ...

Description

Commentarius in cap. inter verba. 11. Q. 3. In quo de gloria, honore, laude, ac bona fama; dequé ingloria, siue vituperio, infamia, & detractione, praemisso nonnihil de silentio, & loquutione profundé & resoluté traditur ... Compositus primum sermone Hispano anno 1544 in inclyta Conimbricensi Academia Authore Martino ab Azpilcueta ... Nunc autem anno 1584. Latinitate donatus, & non paruum defaecatus & auctus ab eodem authore ...

Description physique

\8!, 120, \12! p. ; 4º

Note

I tipografi, Bartolomeo Bonfadino e Tito Diani di Roma, sono stati identificati sulla base del materiale tipogr<br>Cors. ; rom<br>Segn.: ✝⁴A-P⁴Q⁶<br>Iniziali e fregi xil<br>Ritr. e stemma dell'A. sul verso del front.

Nombres standard

Impronta: s*, m.m. c.t. gnca (3) 1584 (R)

Date

1584

Place de publication

Romae

Village

ITALIA

Langue

Titre d\'opéra

Comentario sobre el capítulo Inter verba.

ID

IT\ICCU\BVEE\004302

Liens de ressources

Biblioteca universitaria di Cagliari
Biblioteca universitaria di Sassari

Étiqueter

commentaires

Écrire un commentaire

Envoyer